torsdag 5 augusti 2010

Happy ending massage


När jag började resa i Asien så gick jag ofta på massage. På en del ställen så erbjöds det även sk "happy ending massage". Det är precis vad det låter som, dvs massören avslutar med att massera kuken tills man sprutar. Detta är normalt en tillägstjänst som massörenrna ibland ger för att tjäna lite extra.

Det brukar börja med att man ligger på magen och man får baksidan masserad. I regel avslutar massören med att väldigt ingående massera rumpan och även glida ner mellan skinkorna med handen och smeka pungen. I detta läge får man normalt ett kraftigt stånd. Då säger massören att baksidan är klar, och det är dags att vända sig.

Nu när man ligger på rygg med kuken i vädret smeker massören dig lite lätt på kuken och undrar om man även vill ha lite extra massage här mot en extra kostnad. I detta läget är det inte lätt att tacka nej, och snart har man fått ett underbart happy ending på massagen.

De första gångerna man är på denna typ av massage är det extremt spännande och fantastiskt. När man sedan har varit lite fler gånger avdramatiseras spänningen, och man är sugen på något mer...

2 kommentarer:

  1. Coolt borde prova det nån gång

    SvaraRadera
  2. Undrar om det finns för tjejer också? :)

    SvaraRadera